top of page
Alexander Ummels

ECHTE DOORBRAKEN REALISEREN
Groeipartner van leiders, hun team en organisatie

Ik begeleid leiders en leiderschapsteams bij hun eigen ontwikkeling en bij organisatievraagstukken.

 

Met 18 jaar ervaring als CEO word ik als een perfecte sparringpartner ervaren: toegankelijk, warm en authentiek. Maar tevens zakelijk en resultaatgericht, met een continue focus op de ambitie en gestelde doelen.

 

Echt onderscheidend is mijn aanpak: ik durf te benoemen wat ik ervaar en 'wat er nu echt wil gebeuren'.

Op een veilige manier, maar snel en direct, ga ik met jou naar de essentie van wat de vooruitgang in de weg staat.

Woorden zijn mooi, ervaren is het enige dat jou vertrouwen kan geven. Wil jij mijn aanpak vrijblijvend ervaren aan de hand van de uitdaging waarvoor jij nu staat?

Ervaringen zeggen meer dan veel woorden

Waarom zou je mij benaderen?

Herken je het gevoel dat je niet meer weet hoe je verder moet, dat je moe wordt van alle problemen, dat je een plafond hebt bereikt of tegen muren aanloopt? Blijkt dat alle nieuwe tools, businessmodellen, traditionele consultants en adviseurs niet hebben gewerkt?

Maar toch, de noodzaak om jouw onderneming gezond te maken, te verbeteren of te laten groeien blijft. En daarmee ook de noodzaak dat jij en/of je team een stap maakt naar de Next Level. Dus eigenlijk is er een echte doorbraak nodig, iets compleet vernieuwends. Maar ook niet iets dat eenmalig is, maar transformerend zodat jouw organisatie de uitdagingen van de toekomst beter aankan.

 

Dat is het moment om eens met mij contact op te nemen. Natuurlijk ben ik in de basis een professionele en ervaren sparringspartner die jouw wereld begrijpt. Maar wat doe ik anders? Geen nieuwe tools, maar jou in contact laten komen met jouw intuitieve wijsheid. Verkennen van het onbekende door te luisteren naar vooral wat er niet wordt gezegd. Dan start een ontdekkingsreis waarbij we stapsgewijs blokkades oplossen en het nieuwe potentieel zichtbaar kan worden aan jou. Transformatie van jou en jouw business gaan hand in hand.

 

De aanpak die ik voornamelijk hanteer is Transformational Presence. Ik breng jou vol in verbinding met 'wat er nu echt wil gebeuren'. De informatie komt volledig via jouw intutieve innerlijke wijsheid, daarmee wordt het altijd als transformerend ervaren. Je hebt het zelf beleefd, je zult het ook niet meer vergeten kunnen, je bent letterlijk op een Next Level aangekomen. Daarom kun je het ook als 'de reis van je leven" noemen.

"Where itention goes, energy flows.
Where energy flows, life will grow"

Expertise

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het succesvol leiden van internationaal opererende ondernemingen. Dit heb ik recent gedaan als CEO in de Medical Device omgeving en voorheen als General Manager in een technische productieomgeving. Door al mijn ervaringen loopt de Verenigde Staten als rode draad. 

Mijn kracht zit erin om een onderneming samen naar de "next level" te leiden. Verschillende voorbeelden uit mijn ervaringsveld zijn: ontwikkelen en implementeren van een innovatieve strategie, realiseren van een turn-around en daarna langdurige structurele groei, integratie van delen van een onderneming tot een geheel, intensieve samenwerking met start-up bedrijven en de verkoop van een familiebedrijf aan internationale investeerders.

Ik heb langdurig mogen samenwerken met eigenaren van bedrijven, Raad van Bestuur en investeerders waardoor ik heel goed hun behoeften begrijp en hierop kan aansluiten. Mijn kerncompetenties zijn General Management, Productie & Logistiek en Sales & Marketing. Daarnaast ben ik mijn gehele carrière intensief bezig geweest met financiën, voor mij vormt inzicht in cijfers de basis van de onderneming.

Belikstraat 20 | 6129PP Urmond (NL)
T: +31 622957581 |
E-mail: business@ummels.net
     of volg #AlexanderUmmels

bottom of page